top of page
Geboortekaartje Alfons. Een schattig geboortekaartje met een leeuwtje

Een kaartje op maat van je mini

De geboorte van jouw klein (groot) gelukje wil je natuurlijk van de daken schreeuwen. Je kan bij mij terecht voor een vrolijk geboortekaartje op maat. Ik kijk er naar uit op jullie verhaal vorm te geven.

We creëren samen
het kaartje van je dromen

Wil je graag een geboortekaartje van Dujojo maar zit je nog met een paar vragen?

Ik heb het creatieproces uitgeschreven in vijf stappen. Zo weet je perfect

wat je van mij kan verwachten.

1. Stuur een berichtje!

Stuur me ten laatste drie maanden voor de uitgerekende datum een mailtje. Heb je nog niet veel ideeën? Geen probleem. Dat bekijken we samen!

4. Een eerste (in)druk

Je geboortekaartje al eens op papier bewonderen voor je kindje er is? Absoluut! Een ontwerp voelt helemaal anders op papier en daarom laat ik het op voorhand al eens drukken.

2. Een koffietje drinken?

We creëren samen het kaartje van je dromen. Vertel me alles wat er op het kaartje moet komen, welke kleuren je graag ziet, … tijdens

een babbel in Diest of online.

5. Welkom kleintje

Is je kleintje geboren? Dan schiet ik in actie! Ik laat het kaartje drukken en zorg dat het bij je terecht komt. Je moet enkel de enveloppen schrijven en ze versturen.

3. Kiezen & finetunen

Ik werk op basis van je input twee ontwerpen uit. We finetunen tot je unieke geboortekaartje is afgewerkt. Er zijn drie feedbackrondes inbegrepen.

Een extraatje?

Wil je next level gaan? Ik werk met plezier sluitstickers, labeltjes of een raambord uit om je mini feestelijk te verwelkomen.

bottom of page