top of page
Untitled_Artwork.jpg

Hi! Ik ben Charlotte...

een enthousiaste twintiger, creatieve gevoelsmens en optimistische extravert. Ik wordt gelukkig van lekker eten, gepassioneerde mensen en katjes knuffelen.

 

Na mijn studies grafisch ontwerp en communicatie heb ik dujojo opgericht. Een plek waar de focus ligt op de kleine en grote gelukjes in het leven.

 

Het is fantastisch dat ik met dujojo ook een klein gelukje voor jullie kan creëren in de vorm van een splash kleur in je interieur tot een vrolijke illustratie voor je geboortekaartje.

SHOP

Mijn favorieten

OVER DE NAAM

dujojo

Mijn grootvader vond maar niks aan opa of bompa dus verzon hij zodra ik geboren was zijn eigen ‘opanaam’: jojo, afgeleid van zijn voornaam Jozef. Jojo was gepassioneerd beeldhouwer, kreeg de glas-in-lood kunst van thuis mee en amuseerde zich in zijn atelier in Frankrijk met mozaïek, schilderkunst en keramiek. Ooit al gezocht naar de definitie van een creatieve ziel? Jojo was sowieso het eerste zoekresultaat.

 

Je laten inspireren door een muze, het is iets wat veel creatievelingen overkomt. Jojo is die van mij. Vandaar dujojo of van jojo.

CONTACT

Advies nodig, een vraag stellen of gewoon eens kletsen?

bottom of page