top of page
Untitled_Artwork.jpg

Hi! Ik ben Charlotte...

een enthousiaste twintiger, creatieve gevoelsmens en optimistische extravert. Ik krijg energie van lekker eten, gepassioneerde mensen en katjes knuffelen.

 

Na het middelbaar had ik absoluut geen zin om opnieuw volledige dagen in een klaslokaal of aula te versleten. Gelukkig kon ik na een toelatingsproef beginnen aan een bachelor Beeldende Vormgeving aan LUCA school of arts. Aanvullend behaalde ik een master in de communicatiewetenschappen en een postgraduaat Digital Content Creation.

 

Met dujojo wil ik graag kleine en grote gelukjes vormgeven en maken voor jou. Van een splash kleur in je interieur tot een vrolijke illustratie voor je geboortekaartje.

Jojo__edited.jpg

OVER DE NAAM

dujojo

Mijn grootvader vond maar niks aan opa of bompa dus verzon hij zodra ik geboren was zijn eigen ‘opanaam’: jojo, afgeleid van zijn voornaam Jozef. Jojo was gepassioneerd beeldhouwer, kreeg de glas-in-lood kunst van thuis mee en amuseerde zich in zijn atelier in Frankrijk met mozaïek, schilderkunst en keramiek. Ooit al gezocht naar de definitie van een creatieve ziel? Jojo was sowieso het eerste zoekresultaat.

 

Je laten inspireren door een muze, het is iets wat veel creatievelingen overkomt. Jojo is die van mij. Vandaar dujojo of van jojo.

SHOP

Mijn favorieten

CONTACT

Advies nodig, een vraag stellen of gewoon eens kletsen?

bottom of page